Home

Skip to main content
Mobile Menu
Please Create A Marquee

Bell Schedules

Sunnyside Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Monday Early Release 7:50 AM 1:20 PM 330 min
Normal Day 7:50 AM 2:50 PM 420 min
Sunnyside Lunch Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Preschool 11:20 AM 11:40 AM 20 min
Kindergarten 11:40 AM 12:00 PM 20 min
First 11:40 AM 12:00 PM 20 min
Second 11:40 AM 12:00 PM 20 min
Third 12:20 PM 12:40 PM 20 min
Fourth 12:20 PM 12:40 PM 20 min
Fifth 12:20 PM 12:40 PM 20 min